pp17
CD7

Det er det det kjennes ut som. En historie som aldri vil ende lykkelig – rett og slett fordi den aldri vil ende i det hele tatt. Dette kommer bare til å fortsette og fortsette og fortsette til det kjedsommelige, frem til jeg uansett er for gammel til å unnfange og bære frem et barn.

De siste blodprøvene er levert. FSH og LH er, som alle de andre prøvene, skoleeksempelet på normalt. Innvendig er jeg også definert som «komplett normal». Han, på sin side, har fått påvist ikke mindre enn 114 millioner kampklare soldater på milliliteren, og «skal således være fullt fertil». Slår du opp begrepet «uforklarlig barnløs» så er det oss du ser bilde av der på høyre side av teksten. Jeg mener, hvor vanskelig kan det være? Hm? Boy meets girl og så videre? Men neida.

Vi står fortsatt på venteliste hos Fertilitetsklinikken. Henvisningen er mottatt 20. juli, noe som betyr at vi vil få time for konsultasjon innen utgangen av februar… og blir det prøverør, noe dette peker i retning av, så er det enda 5 mnd å vente på dette etter at de har mottatt og godkjent søknaden. Så… Når du engang kommer, neste sommer…? Vi har riktignok satt oss opp på ringelista i tilfelle de får en avbestilling eller to.

I november er det 2 år siden vi begynte å prøve. Hurra for helsenorge som ikke bruker lang tid på noe.

Reklamer