Pp10
CD42

Antall lure-egg: 1
Antall ekte egg: 1 Valentin-egg

Frøken Egg entrer scenen fra venstre flanke for å benåde sine fans med en Valentines-opptreden. I beste dramaqueen-stil har hun med sin inkonsekvente livsførsel forårsaket en hel del bruduljer backstage, og hele venstre flanke er noe rasert. Dette har spredd seg til rommene bak scenen, sånn at også selve bærebjelken i huset er i ferd med å knekke sammen av påkjenningen. Temperaturen i lokalet er også faretruende høy.

På selve scenen råder det fullkomne kaos. Sikkerhetsvaktene er permittert på ubestemt tid, slik at Frøken Egg umiddelbart blir møtt av en halv milliard hylende og sinnsyke fans som i samme sekund entrer lokalet fra hovedinngangen. Alle vil ha en bit av henne. Hvis hun viser seg å være i godt humør i dag, vil hun la en av dem få den ære av å kysse henne og ta henne i sin vold. Hvis ikke, vil hun om ca 12 dager begå selvmord ved å kaste seg dramatisk utfor scenekanten (Mira Craig, eat your heart out). Det vil bli et blodbad uten like.

Vil Frøken Egg von Diva la seg besnære og dermed redde livet? Er Frøken Egg i tilfelle heterofil eller homofil? Går vi en romantisk eller tragisk episode i møte? Følg med, følg med!

Reklamer